This Campaign has ended. No more donations can be made.

Proyecto Educa – Sólid VII edición

Aquest projecte naix amb la finalitat de promoure i difondre en la societat  valenciana coneixements, valors i actituds capaços de generar una cultura de  solidaritat compromesa amb la lluita contra la pobresa i l’exclusió, des d’un enfocament basat en els drets humans i els objectius de  desenvolupament sostenible. El focus del projecte Educa-Sòlid es centra en la població més jove, per tal de despertar en ells i elles una actitud oberta i
participativa en el desenvolupament local i internacional en tant que membres de la ciutadania global, mitjançant la formació i la informació.

 • AÑO

  2020 – 2021

 • CIUDAD

  Gandia, Oliva y Bellreguard

 • CONTRAPARTE

  Este beneficiarios son los alumnos de ESO de los centros
  siguientes:

  IES Mª Enriquez
  IES Veles e Vents
  Centro Gregorio Mayans de Gandia

  IES Joan Fuster de Bellreguard

  IES Gabriel Ciscar de Oliva

 • FINANCIADORES

  Diputación de Valencia

 • COSTE TOTAL

  8.000, 00 €

Es per això que aquest projecte Educa-Sòlid planteja accions amb un triple objectiu, per una banda, la sensibilització i la formació en matèria de Drets Humans, Drets de la infantessa, Medi Ambient, gènere, sobirania alimentaria i Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per altra banda, fomentar la participació social, a través del voluntariat. I per últim, fomentar el diàleg intercultural, com a mètode per apropar diferents cultures, costums, problemàtiques i amb la finalitat última d’aconseguir, l’enteniment, el respecte mutu i la integració social de les persones migrants al nostre país.

IMÁGENES DEL PROYECTO

Enter custom donation amount

Comprar